Media en BN’ers

Media

De bekende populistisch danwel extreem-rechtse mediakanalen spelen een grote rol bij het promoten van FvD. Dagelijkse Standaard (DDS), TPO, Geen Stijl, Jalta, Opiniez…
DDS publiceert tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam voortdurend succesverhalen met koppen als: “Forum voor Democratie streeft in Amsterdam bijna de VVD voorbij”.

Hier verder een lijstje met persmuskieten die sympathiseren met FvD.


Wierd Duk werd aangekondigd bij de Kick Off van de jongerenorganisatie op 3 juni 2017. Baudet en Duk kennen elkaar al langer: op 30 september 2015 gaf Duk een lezing bij de wekelijkse borrel van Forum voor Democratie (toen nog een partij).


Op de foto met Ebru Nul-Medelijden Umar, die ook bij de Kick Off van de jongerenorganisatie was op 3 juni 2017. Ze blijft hem trouw (*).


Thierry met Jan Roos, die hem zo ongeveer de hemel in prijst (*)


Gezellig met Jort-‘Veel vrouwen dringen bij mij aan om verkracht te worden’-Kelder

Maarten Branten, fotograaf

Branten werkt o.a. voor The Post Online, waar hij een keer samen met Annabel Nanninga een reportage maakte over acties tegen de komst van een AZC: “Kom in verzet in Witmarsum“. Nanninga eindigt de reportage veelzeggend: “Wie weet, keren de Witmarsumers het asieltij, als het volk het wil.”
Hij loopt ook al een tijdje mee met/rond Forum voor Democratie. Zo maakte hij foto’s (*) tijdens de lezing van Vlaams Belangs Wim van Rooy over zijn boek ‘Waarover men niet spreekt’ bij Forum voor Democratie (27/1/16)).

BN’ers

Zij laten zich graag zien met Thierry. En Thierry graag met hen. Kwestie van promotie.


Willem van Hanegem, lid nummer 16.280.


Lange Frans kwam het kerstfeestje van 2017 opleuken.


Thierry met Gordon op de foto. Al blijft Gordon misschien toch wel bij de VVD?

Noot: (*): Uiterst rechtse en daarmee verwante websites willen we niet aan clicks helpen. Vandaar dat we die via donotlink.it hebben doorgelinkt. Zie rechtsboven op deze website voor uitleg.